"Bezáratnám Claudiát a börtönbe"

Gesztesi első nejével pihent - De Liptait emlegette

Korábbi feleségével és fiaiaval töltötte a hétvégét Gesztesi Károly egy kalocsai wellnes szállodában - A színész nem volt túl jókedvű, eredetileg a nejével, Claudiával és kislányukkal lett volna programja.

2009.05.18 12:35ma.hu

Gesztesi Károlynak a Smink nélkül című előadásra volt hivatalos a hétvégén, s a tervek szerint a feleségével, Liptai Claudiával és kislányukkal töltötte volna az időt. De az utolsó percben kiderült, ők mégsem mennek vele - mesélte a Blikknek egy olvasó-riporter.

Elmondása szerint a kalocsai hotelbe végül két fiával érkezett a színész és rábeszélte első feleségét, Zsuzsannát is, hogy menjen velük közös fiukkal, Mátéval. Igazi családként viselkedtek, de Gesztesi nagyon szomorúnak tűnt.

Nem találta a helyét, gyakran rendelt italt magának. Egyik pillanatban még a Claudiához fűződő szerelméről mesélt, a másikban keserű lett és viccből megkérdezte, nincs-e ismerőse valakinek a kalocsai börtönben, bezáratná pár évre Claudiát - mondta a Blikknek a jelenlevő olvasó-riporter.

A Gesztesi-Liptai házaspár legutóbbi nyilatkozata szerint mégsem válik papíron, de a különköltözést még mindig fenntartják.

A sajtóban az elmúlt hetekben többször napvilágot látott a hír, hogy a színészpáros valóban válik, s az ehhez szükséges papírokat az egyik lapnak nyilatkozó informátor szerint már több hónapja beadták.

A lapokban egymásnak ellentmondó információk is megjelentek. Az egyik hetilapban azonban Gesztesi Károly kifejtette, hogy őt és Liptai Claudiát már nemigen érdekli, miket írnak róluk az újságok.

Úgy vélte, ők ketten már lezárták azt, amit le kellett. A neje pár héttel ezelőtt nélküle, édesanyja, barátnője és kislánya társaságában utazott el Dominikára pihenni, éppen amikor a színész a születésnapját ünnepelte.

Ismerőseik és kollégáik szerint ugyanakkor Gesztesi Károly és Liptai Claudia között most is nagy az egyetértés, a közös munkába - a Jóban-Rosszban forgatására - együtt érkeznek, együtt távoznak és a színész nagyon figyelmes a feleségével.

Ráadásul mindketten látványosan lefogytak, amiben szerepet játszhat természetesen a magánéleti válság is.

Egy biztosnak tűnik: végleg nem adták fel, hogy rendbehozzák a kapcsolatukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.