Tényleg vége a házasságnak?

Mégis válnak - Több milliót fizethet Gesztesi Liptainak?

Korábban csak az látszott biztosnak, hogy csődbe jutott Liptai Claudia és Gesztesi Károly házassága - A legújabb hírek szerint viszont küszöbön a válás!

2009.05.06 12:45ma.hu - Fotó: bulvaros.hu

Hivatalosan is válni készül a Gesztesi-Liptai páros - Ráadásul éppen, amikor rövidesen a harmadik házassági évfordulójukat ülnék. Akár már májusban megszülethet a bírósági ítélet elválásukról! Egy informátor szerint még decemberben beadták a papírokat.

Esküvőjükkor pedig házassági szerződést kötöttek, így az egyezkedés nem tarthat sokáig. Külön kasszán voltak az egész együttlétük alatt, hiszen Gesztesinek korábbi kapcsolatából született fiaira is költenie kellett. A ház az, amit közösen vettek, valószínűleg a színész kifizeti majd Claudiát, a kérdés inkább az, hogyan egyeznek meg a lányuk, Panka ügyében - adta hírül a Blikk.

Bár az utóbbi időben többször is szárnyra keltek olyan hírek, hogy rendeződni látszik a viszony Liptai Claudia és Gesztesi Károly között, a jelek szerint mégsem békül a sztárpár.

Gesztesi Károly nemrég tiszta vizet öntött a pohárba több, a kapcsolatukat érintő kérdésben.

Az egyik hetilapnak elmondta, hogy ők már megbeszélték és lezárták Claudiával azt, amit kellett.

Abban is megállapodtak, hogy nem törődnek már a pletykákkal és a különféle, róluk szóló cikkekkel. Az sem zavarja már, ami körülöttük folyik.

Elmondta, hogy a húsvétot nem Nikolett nevű exfeleségével, hanem az első nejével Zsuzsával és a fiaival, valamint barátokkal töltötte.

Gesztesi Károly azt is cáfolta, hogy a szakítás miatt fogyott le ennyire - elmondása szerint Törökországban, kényszerű léböjtkúra indított meg nála a dolgot, aztán itthon is folytatta a diétát.

Liptai Claudia nemég két hétre Dominikára utazott a kislányukkal, éppen a színész születésnapjának idején - ez ugyancsak furcsa időzítés volt.

A pletykák szerint a sztár egy külföldi producerrel is találkozott, akivel még a Sztárok a fejükre estek forgatásán ismerkedett meg.

A színész házaspár kollégái és ismerősei ugyanakkor nemrég még úgy nyilatkoztak, hogy Gesztesi és Liptai közt feltűnően nagy az egyetértés, még a Jóban-Rosszban forgatására is együtt érkeznek és együtt távoznak, sőt, jólesik nekik egymás közelében lenni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.