Temető lehet az oka a boldogtalanságnak

Átok ül Liptai Claudián és Gesztesi Károlyon?

A napokban felröppent a hír: mégis válik Liptai Claudia és Gesztesi Károly - Lui Padre mágus szerint a házaspár kapcsolatának válságában szerepet játszik, hogy házuk egy temető közvetlen szomszédságában áll.

2009.05.07 06:50ma.hu

Hozzájárult a házasság megromlásához, hogy a családi fészket éppen a temető szomszédságában rendezték be - Az ismert mágus, Lui Padre szerint minél régebbi egy sírkert, annál veszélyesebb.

A száz éve elhunytak szellemei jobban szeretnének reinkarnálódni, bármire képesek ennek érdekében. Szerinte Gesztesiék jobban tették volna, ha elköltöznek. Úgy véli elátkozták őket, érzékenyebbek lettek a szellemek ártó szándékára. Érdemes elvégezni egy szertartást, hogy elűzzék a szellemeket, talán még nem késő - mondta a Napi Ásznak a mágus.

Tegnap látott napvilágot a hír, miszerint Gesztesi Károly és Liptai Claudia valóban válnak - az egyik bulvárlap informátora szerint a papírokat már decemberben beadták az ügyintézéshez.

Éppen mostanában lenne a harmadik házassági évfordulójuk, de ha a dolgok így haladnak, májusban már a válást is kimondja a bíróság.

Az informátor szerint a színészpáros kötött házassági szerződést, így valószínűleg csak a közösen vásárolt dolgokon fognak egyezkedni, illetve természetesen a kislányukon, Pankán.

A közösen vett ház vagy eladásra kerülhet, vagy pedig Gesztesi Károly marad és kifizeti Claudiát.

A korábbi hírekkel ellentétben, melyek még arról szóltak, talán van esély a házaspár kapcsolatának rendezésére, meglepő fordulat, hogy Gesztesiék hivatalosan is válnának.

Mivel munkakapcsolatban is vannak - a Jóban-Rosszban sorozatban szerepelnek együtt -, kollégáik és ismerőseik nemrég azt nyilatkozták, határozottan úgy néz ki a páros, mintha újra összemelegednének - semmiképpen sem úgy, mint akik válni készülnek.

Mindennek ellentmond ugyanakkor, hogy Claudia éppen a születésnapján és az azt követő napokban utazott el pihnenni Dominikára, és vitte a kislányukat is.

Nemrég pedig a színész egyik hetilapnak elárulta, hogy úgy véli, ők a nejével már átbeszélték és lezárták, amit kellett. A róluk szóló cikkekkel, pletykákkal pedig nem foglalkoznak...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.