Felemésztette a házassági probléma?

Megdöbbentően lefogyott Gesztesi Károly!

Húsz kilóval kevesebb a sármos színész, mint volt - Gesztesi Károly állítása szerint szándékosan fogyott, súlyvesztesége mégis szembetűnő és meghökkentő...

2009.04.30 13:10ma.hu

Mindketten nagyon sokat fogytak - Liptai Claudia és férje, Gesztesi Károly egyre soványabb! A színészre mostanában rá sem lehet ismerni. Sokak szerint bár nem mutatja, emészti magát házasságának válsága miatt. Széles mosolya mögött a tekintete szomorú.

A színész léböjtkúrát tartott, de a kezdeti eredményre valószínűleg rásegített az érzelmi probléma is. 115 kiló helyett 95-öt nyom a sztár, az arca beesett. Gesztesi most is egy fedél alatt lakik Liptai Claudiával, aki a hírek szerint hamarosan elköltözik lányukkal együtt. Úgy hírlik, a sztár komoly tüdőbetegséggel is küzd, saját bevallása szerint a fogyásához ez is hozzájárult - adta hírül a Blikk.

Gesztesi Károly nemrég egy hetilapban arról számolt be, hogy a fogyókúra véletlenül jött nála.

A közelmúltban Törökországba utazott, a gödi golfklubbal. Egy ötcsillagos szállodában laktak, de itt nemigen talált olyasmit, amitől igazán jóllakott volna.

Volt, hogy egész nap csak salátát evett. Így aztán eldöntötte, hogy kifacsartatja a hotelben megtalálható gyümölcsök levét, és ezt fogja fogyasztani.

A léböjtkúra hatására jó pár kiló lecsúszott Gesztesiről - ám a jelek szerint ő nem állt le a diétával hazaérkezése után sem.

A színész cáfolta, hogy Liptai Claudiával való szakítása áll a fogyás hátterében. Elmondása szerint jól érzi magát a bőrében, és azt sem zavarja, hogy miket írnak róluk a lapok.

A feleségével megállapodtak abban, hogy nem törődnek vele. Úgy érzi, Claudiával sikerült mindent megbeszélniük és lezárniuk, amit kellett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.