"Kár lenne, ha nem vetkőzne"

Még pár kiló, és repülhet Liptairól a ruha?

Dögös és látványosan lefogyott - A vöröshajú műsorvezetőt hosszabb ideje próbálja rávenni a nyuszis magazin, szabaduljon meg a ruháitól. Korábban Liptai Claudia állítólag az igen csábító gázsira sem mondott igent. Ám most úgy tűnik, beadná a derekát...

2009.05.13 07:15ma.hu - Fotó: tv2.hu

Visszatért nyaralásáról és ismét látványosan leadott pár kilót Liptai Claudia: szinte ragyog - Ennél jobb alkalom aligha akad egy izgalmas fotósorozat elkészítésére.

Míg a korábbi pletykák szerint még hétmilliós gázsit is ajánlottak neki, de nemet mondott, úgy hírlik, most megváltozott a helyzet. Ezúttal a Playboy szabott feltételeket: Liptainak még néhány kilót le kell dobnia, hogy szerepelhessen a lapban.

A magazin főszerkesztője, Radnay Péter úgy nyilatkozott, hogy az elmúlt hetekben nem történt érdemi előrehaladás a régóta tervezett együttműködésben. Továbbra is szeretnék, ha Claudia pózolna a Playboy-ban. De a súlyára vonatkozó kérdésre nem kívánt reagálni - adta hírül a Napi Ász.

Liptai Claudia hónapokkal korábban, még a válási ügy kirobbanása előtt elejtett néhány olyan utalást, hogy egyszer szívesen megmutatná magát egy férfimagazin hasábjain.

A csinos műsorvezető az Aktív műsorában árulta el ezt a vágyát. Azt mondta, nem utasítja el annak a lehetőségét, hogy egyszer aktfotósorozat készüljön róla.

Úgy vélte, addig pózolna, amíg lehet. Hozzátette azonban, hogy csak akkor állna a kamera elé ruhátlanul, ha Nánási Pál, a Playboy ismert fotósa készítené róla a fényképeket - aki ma Ördög Nóra párja.

A bulvársajtó már akkor arról cikkezett, hogy kár lenne nem megörökíteni Liptai Claudiát, hiszen a műsorvezetőnek páratlan szexuális kisugárzása van.

Nánási Pál, a nyuszis magazin fotósa elárulta, hogy gondolatban már készül Liptai képeire, megtervezte például a pozíciókat, amelyek szerinte előnyösek lennének Claudia számára.

A Playboy főszerkesztője egyébként a leendő képekkel kapcsolatban elmondta: évek óta tervben Liptai szerepeltetése a lapban, ő viszont Claudiával kapcsolatban is hagyományos képekben gondolkodik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.