A pasik szerint Claudia istennő!

"Liptainak nem lehetnek gondjai az ágyban!"

A vöröshajú műsorvezető nagyon megmozgatja a férfiak fantáziáját - Hajdú Péter szerint nemigen lehetnek problémái az ágyban, Schobert Norbi pedig az esetében a fogyókúrát sem tartja szükségesnek...

Liptai Claudia kitett magáért! képgaléria

2009.05.11 06:50ma.hu - Fotó: tv2.hu

A legutóbbi hírek szerint hivatalosan is válik Liptai Claudia és Gesztesi Károly - Ezek szerint a csinos műsorvezető előbb-utóbb új pár után nézhet. Egy körkérdés alapján kiderült, az ismert hazai férfiak fantáziáját is megmozgatja Claudia...

Hajdú Péter szerint Liptai energikus, temperamentumos, neki bejönnek a vagány nők. Kizártnak tartja, hogy a vöröshajú sztárnak gondjai legyenek az ágyban!

Schobert Norbi
úgy véli, Claudiának még a kis túlsúly is jól áll. Kimondottan jól mutat a műsorvezető, mozgással pedig a kevés pluszkilótól is megszabadulna. Király Viktor is kifejezetten csinos nőnek látja Liptait, de a korkülönbség miatt nem udvarolna neki. A megasztár szerint egyébként Gesztesinek meg kéne próbálnia visszahódítani a nejét - adta hírül a Napi Ász.

A múlt héten látott napvilágot a hír: Liptai Claudiánál és Gesztesi Károlynál küszöbön a válás. Mégpedig éppen akkor, amikor a harmadik házassági évfordulójukat ünnepelnék...

Úgy hírlik, a házaspár már decemberben beadta a szükséges papírokat, s ha minden jól halad, májusban már akár ki is mondhatják a válásukat a bíróságon...

A színészpáros az egyik bulvárlap informátora szerint házassági szerződést kötött a frigy megkötésekor, együttélésük alatt pedig külön kasszán voltak.

Ennek egyik oka az volt, hogy Gesztesi Károly költött az előző házasságából született fiaira is. Ami közös, az a házuk, valamint kérdés, hogyan egyeznek meg a kislányuk, Panka ügyében.

A jós Frabato szerint egyenesen átok ül Liptai Claudián és Gesztesi Károlyon: az, hogy a családi fészket egy temető szomszédságában rendezték be, nagyban hozzájárult a kapcsolatuk megromlásához - állította.

A párosról korábban olyan hírek is felröppentek, hogy szó sincs elválási szándékról, hiszen jól megvannak, még a közös munkába - a Jóban-Rosszban sorozat forgatása - is együtt érkeznek, együtt távoznak, sőt, olykor össze is bújnak.

A jelek szerint azonban mégsem a kibékülés felé halad a népszerű színészpár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.