Nem érdekli a sztárt tízmilliós tartozása?

Lang Györgyi is szerepel a szégyenlistán!

Több, mint tízmilióval tartozik még mindig Lang Györgyi az adóhatóságnak - Nevét nyilvános lajstromba is vették, de az énekesnő erre csak annyit mond, tud róla.

Hal a torán: Szörnyű volt Györgyi főztje! képgaléria

2009.04.29 06:55ma.hu

Újból közzétette "szégyenlistáját" az APEH - A március végi állapot szerint Lang Györgyi, a Pa-dö-dő énekesnője sem fizette ki adósságát, ha pedig valaki bekerül a nyilvános lajstromba, azt jelzi, hogy több, mint tízmillió forinttal tartozik.

A pontos összeg adótitok és az is, miből áll ez össze - mondta el R. Bakonyi Ágnes, az APEH szóvivője, aki hozzátette: az értesítés és fizetési felszólítás után a hatóság végrehajtási eljárást indíthat. Ha az adózó ezzel nem ért egyet, fellebbezhet vagy bíróágra mehet, és ezzel éveket nyer. Lang Györgyi érdeklődésre csak annyit közölt: tudja, hogy évek óta szerepel a listán - adta hírül a Napi Ász.

A Pa-dö-dő énekesnőjéért hónapokon át aggódhattak a rajongók, hiszen Lang Györgyi tavalyelőtt nyáron hosszabb időre tolókocsiba kényszerült. Nemhogy ugrálni nem tudott már a színpadon, de járni sem.

Örült neki, ha a tolószékben ülve énekelhet. Súlyos beteg lett, melynek jelei idegrendszeri problémára, szklerózis multiplexre utaltak.

Igyekezett úgy élni, mint korábban, de sok mindenben segítségre szorult.

Az orvosok biztatták, ha gyakorol, előbb-utóbb újra lábra állhat. Györgyihez gyógytornász járt és az énekesnő szobabiciklizett is.

Decemberben került sor egy szenzációs eseményre is, Lang Györgyi ismét lábra állt.

A kerekesszékhez kötött énekesnő ugyanis Falusi Mariannal és több hazai celebbel együtt egy osztrák szállodában töltötte a szilvesztert, ahol a szálloda medencéjében újra átélhette a mozgás szabadságát: a vízben minden nap órákon keresztül edzette magát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.