Szeretkezés helyett játék?

Ganxsta Zolee: Meg lehet unni a szexet!

Ki hinné, hogy a szabadszájú rapper is úgy véli: egy idő után a szex nem tud újat nyújtani, a konzolok viszont igen. Neki azonban nincs szüksége arra, hogy válasszon az ágytorna és a játék között...

Ganxsta Zolee viking menüvel várta a társaságot! képgaléria

2009.04.06 07:40ma.hu

Ganxsta Zolee nagy sportrajongó - Imádja a focit és a hokit, ha nem nézi élőben a meccseket, valamelyik barátjánál a konzolokon játszik. Nincs viszont szüksége arra, hogy válasszon a szex és a játék között, mivel ő amolyan "délelőtti szeretkezős" típus, játszani inkább este szokott.

Egy brit játékkonzolgyártó felmérése szerint a férfiak 73 százaléka választja a játékot a szex helyett - Zolee szerint abban egyet lehet ezzel érteni, hogy míg a szeretkezés egy idő után nem tud újat nyújtani, a konzolon nincs két egyforma meccs - mondta el a Napi Ásznak.

Ganxsta Zolee a párjával, Mónikával legutóbb a Mr. és Mrs. sztárpárshow-ban mutatkozott.

Bár a rapper-ről korábban kevesen hitték volna, hogy egyáltalán megnősül, Zolee kimondta az igent kedvesének, s azóta megszületett tündéri kislányzk, a kis Zoé is.

A sztár ugyanakkor nem az a típus, aki szívesen mutogatja a nyilvánosság előtt a feleségét, a show-ban kivételt tettek. Zolee és Mónika a csóknál sem jöttek túlzottan zavarba!

Zolee azonban nem szeretné, ha párja hírességgé válna. A zenész nem tagadja, kedvese családja alaposan meglepődött, amikor megtudta: a híres rapper lesz lányuk jövendőbelije!

A szülőknek nem volt könnyű megszokni a dolgot, különösen, hogy Ganxstának nem volt valami jó híre...

A sztár párja, Mónika szerint édesanyja csak annyit mondott, "jól van, gyerekem, eddig se voltál, de ezután sem leszel normális!"

Bátyja hasonlóan nyilatkozott, édesapja pedig a nagy ijedtségre elhívta Zolee-t kocsmázni...

Sem Mónika, sem a család nem csalódott azonban a zenészben. Ráadásul Zolee remek édesapa, aki imádja a kislányát.

Mindent elvégez a gyermek körül, ha szükség van rá, és az sem zavarja, ha papucsnak titulálják a haverok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.