Lehet két hölgyet ugyanúgy imádni?

Nem csak feleségébe szerelmes Ganxsta Zolee!

A rapper szerint bizony lehet egyszerre két nő imádni, hisz ő szerelmes a kislányába, Zoéba is, és mindent megtesz a családjáért! Még akkor is, ha barátai azt mondják rá: papucs!

2009.03.18 16:30ma.hu

Gangxsta megfogadta, hogy a TV2 Mr és Mrs. című műsora után nem fogja mutogatni feleségét, mert nem szeretné, hogy párja hírességgé váljon! Azt mondja, megőrülne, ha Bea asszony válna feleségéből. – írja a Kiskegyed

A sztár feleségének családja, mint kiderült, nagyon meglepődött, amikor Mónika azzal állt elő, hogy Gangxsta lesz a férje! Nem volt könnyű Mónika szüleinek, hogy megszokják az újdonsült családtagot, Zolee híre ugyanis rosszabb volt, mint amire számítottak.
 
Ám kellemesen csalódtak benne.
 
- „Anyukám a fejéhez kapott, és csak annyit mondott, hogy na jól van, gyerekem, eddig se voltál, de ezután sem leszel normális! A bátyám is hasonlóképpen vélekedett, az apukám pedig a nagy ijedtségre mindjárt elhívta Zolit kocsmázni…” – mondta el Mónika.

A pár őszinte vallomásából az is világossá vált, hogy a feleség cseppet sem féltékeny a Zolee szívét elcsábító vetélytársnőjére, hiszen az nem más, mint kislányuk, Zoé! 

- „Apának azt hiszem, nem vagyok én rossz, hiszen a kislányomba, Zozikába szerelmes vagyok! Mindent megcsinálok, a gyerek körül, mert imádom a lányomat!” – vallotta be elérzékenyülve a zenész.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.