Mit keres a rapper Kazahsztánban?!

Ganxsta Zolee "giga f...szságra" készül

Nem lehet mondani, hogy nincs benne minden őrültségben Ganxsta Zolee - A zenész élvezi a kalandot, most éppen olyasmire készül egy barátjával, ami véleménye szerint igazán neki való "f...szság".

2009.03.05 07:40ma.hu

Ha egy kis esély van az őrültségre, Ganxsta Zolee arra igent mond - Most annak ellenére vág bele egy költséges kalandba, hogy ő is érzi a gazdasági válságot.

Egy raliőrült haverjával, aki a Bamakón is végigment már, "ágyúgolyószerű futamra" vállalkozik, Ulánbátorig szeretnének eljutni. Öt nap alatt átrobognának Ázsián: a nevezési díj ezer euró, ezért egy kis szervezettség jár, de amúgy csak magukra számíthatnak. Zolee szerint ez nála kimeríti a "giga f...szság" fogalmát, ezért benne van - mondta el a Napi Ásznak.

Ganxsta Zolee nemrég beszámolt arról, egyre több olyan feladatot is elvállal, amelyre azelőtt nemet mondott volna. Zenész - ebből akar megélni, de a válság közepette ez egyre nehezebben megy.

Még úgy is, hogy Zolee-nak nem egy zenekara van. Egyre többet kell dolgoznia ahhoz, hogy családjával az eddigi színvonalon élhessenek.

Zolee nemrég elárulta, a Kartel szekere még jól fut, de bevételét nyolc ember közt kell szétosztani. A szabadszájú rapper felbukkant olyan műsorokban, melyekben korábban talán nezéz lett volna elképzelni, s ezt ő maga is tudja.

Főzőműsorban vett páldául részt, nem is egyszer. Leszögezte azonban, hogy egy kibeszélő-show-ba például nem ülne be: nála is vannak határok.

A sztárnak egy éve nemcsak magáról, hanem nejéről Mónikáról és kislányukról, Zoéról is gondoskodnia kell.

A kemény zenészről korábban aligha hittük volna, hogy valaha megházasodik. Kedvesének azonban bekötötte a fejét, és apa lett: a kis Zoé mindig le tudja venni lábáról Zolee-t.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.