2007 óta most először hallat magáról a Kartell!

Ganxstáék rabruhában!

A Kartell tagjai két év hallgatás után újra jelentkeznek, és nem is akárhogy. A Cool Live műsorában Zolee boldogan jelentette be, hogy a Kartel hosszú pihenést követően nemsokára újra hallat magáról!

2009.01.29 19:06rtlbulvar.hu

Mint megtudtuk, a 2007-es minilemez után nem nagyon alkottak újat a szabadszájú zenészek, sőt, a koncertprogram sem változott, ezért úgy érezték, éppen itt az ideje az újjászületésnek. Zolee elmondta, a Kartel egy teljesen új időszak elé néz, hamarosan friss honlappal, új fotókkal, külsővel, videókkal és dalokkal rukkolnak elő.

- Sikerült valódi, magyar börtönruházatot beszerezni, szerintem marha jó ötlet! Ezekben készültek a képek és ez lesz a fellépőruha is. Mindent erre az imidzsre építünk most -árulta el vendégünk, aki azt is kikotyogta, egy hónapon belül négy dalt is feltöltenek majd a megújult honlapra a rajongóknak.

Ami a következő nagylemezt illeti, már a stúdiózás zajlik. A demók elkészültek és hamarosan jönnek a teljes értékű felvételek is, szóval bátran kijelenthetjük: 2009 a Kartel-fanok éve lesz!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.