Vendégeinek a maga által lőtt vadakat készített el

Hal a tortán: Koncz Gábornál mindenki ruha nélkül volt!

A Hal a tortán aktuális hetének záró napján Koncz Gábor látta vendégül a csapatot. A színész, ahogy azt korábban ígérte vendégeinek, vadhúst készített. Majd minden vendéget levetkőztetett és a medencében folytatódott a buli!

Koncz Gábor vendégeinek, vadhúst készített! képgaléria

2009.03.20 14:00ma.hu

Természetesen Kőbán Rita sem maradt éhen, neki külön menüvel kedveskedett a figyelmes házigazda, akinek sikerül medencés bulit varázsolni a vacsorából. 

Koncz Gábor semmit nem bízott a véletlenre. Vendégeinek a maga által lőtt vadakat készítette el. A színész két lányát hívta segítségül, hogy mindennel elkészüljön. 

- "A társaság számított arra, hogy vadhús lesz. Sokkal tovább tart ezeket az ételeket elkészíteni, de a gyakorlat sokat segített." - mesélte Koncz Gábor. 

- "Annak, aki rendszeresen készít vad ételeket, annak ez ugyanolyan rutinosan megy, mint másnak egy csirke elkészítése." - tette hozzá a színész, akinek két lánya segített a konyhában. 

Az este pálinkával indul, majd az étlap után Koncz Gábor egy verssel köszönti a társaságot. 

- "Egyedül Inti volt számomra ismeretlen a hét elején, de szép lassan ő is felszabadult és tökéletesen beleillett a társaságba." - emlékezett vissza a színész. 

- "Elég fárasztó hét volt, leginkább a péntek terhelt meg. Kálmánnál elég sokáig ott maradtunk, így mindössze két órát aludtam mielőtt főzni kezdtem." - tette hozzá Koncz Gábor, akinél még a medencében is megmártózott a társaság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.