Szilárd rá volt szorulva, hogy egyedül csinálja!

A Hal a tortán gasztrokibice lakberendezőnek állt!

Még nincs egy éve, hogy a Hal a tortán gasztrokibice új házba költözött Kispesten. A ház teljesen lepusztult volt, a víz, a gáz, a fűtés, a szigetelés, vagyis gyakorlatilag minden teljes cserére szorult.

2009.03.17 18:20ma.hu

Szilárd maga állt neki, hogy lakhatóvá tegye a családi fészket. 

- "Magyarországon házat felújítani egy rémálom, mire az ember egyeztet a mesterekkel a haja is kihullik, nem volt kedvem mások kontár munkájáért fizetni, így a saját elképzeléseim szerint kezdtem hozzá. Olcsóbb és jobb minőségű a végeredmény és sokkal gyorsabban is haladtam, bár mindenki óva intett a nagy munkától. Az eredményt nap mint nap láthatják a Hal a tortán műsorában." 

A házban természetesen van kandalló, amely a fűtés és meleg víz ellátórendszerre is rá van kötve, a ház bővíthető napkollektorral és termikus energiával. Természetesen egyedi a világítás, melyet távirányítóval lehet szabályozni. 

Már egy gyerekszoba is elő van készítve. Az egykori dolgozószoba helyén. A konyha minden "szükséges" extrával fel van szerelve: egy gőzpároló, vákuumfóliázó is található benne. Kerti kemence megépítése is szerepel a tervek között.
 
- "Egy ház sosem készül el, így egész életemre lesz programom, ha unatkoznék."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.