Természetesen előkerült jó pár üveg bor is!

Hal a tortán: Brunner Márta borospincébe hívta vendégeit!

Kedd este Brunner Márta ragadott fakanalat és főzött a sztárszakácsoknak. A színésznő igazán magyaros hangulatú estét teremtett Inti costa ricai vacsorájának másnapján.

Brunner Márta kedvét az incidensek sem vették el! képgaléria

2009.03.17 16:10ma.hu

Márta borospincébe hívta vendégeit, ahol hurka és kolbász került az asztalra. Természetesen előkerült jó pár üveg bor és pálinka is. Brunner Márta nem bízta a véletlenre estéjét.
 
A disznótorost édesapjával készítette, helyszínnek pedig egy etyeki borospincét választott.
 
- "Olyan helyszínt szerettem volna, ami illik hozzám és a társaságnak is tetszik. Így jutott eszembe a borospince. A magyaros menüt is inkább Koncz Gábor és Mészöly Kálmán miatt készítettem." - vallotta be Brunner Márta. 

- "Ha van pár órám, akkor mindig főzök a férjem legnagyobb örömére. Igaz, hozzám inkább a zöldséges ételek állnak közel. Ritának az egyik kedvencemet, zöldséges fasírtot sütöttem." - tette hozzá a színésznő, aki édesapja segítségét kérte a disznótoros elkészítésében.
 
Borkóstolóval kezdődött az esti program, de később a pálinka is előkerült. Táncos lányok színesítették a programot. Koncz Gábor is kipróbálta, milyen lehet üveggel a fején ropni. 

A színész azonban nem járt sikerrel, az üveget leejtve saját pulcsiján túl a falat is leöntötte, ám ez az apró incidens sem ölte meg a buli hangulatát. 

- "Nagyon jó csapat jött össze. Az első nap puhatolózásai után nálam már igazán elengedte magát a társaság, nagyon jót buliztunk." - vallotta be Brunner Márta, aki azt is elárulta, hogy a csapat májusban visszatér az etyeki pincébe, hogy megismételjék a hangulatos estét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.