Miló Viki a ringben várta vendégeit!

Hal a tortán: Brutális pofonok csattantak a vacsorán!

A Hal a tortán aktuális hetét egy keleties hangulatú este zárta, melyről Miló Viki gondoskodott. A bokszolónő szerette volna, ha a társaság ízelítőt kap a múltjából, hiszen Viki nem csak az ökölvívásnak, hanem a keleti harcművészeteknek is nagy tudója.

Tatár Csilla vacsoráján is jó volt a hangulat! képgaléria

2009.03.13 14:35ma.hu

Volt rizspálinka, tai chi ízelítő, pálcikával evés, szamuráj kard bemutató és természetesen boksz. Miló Viki már gyerekkorában közel került a keleti életfilozófiához, harcművészethez és a jellegzetes keleti ízekhez is. 

- "Édesapám keleti harcművész, imádja ezt a kultúrát, így én már kisgyerekként ismertem a keleti ételeket. Szinte egyértelmű volt, hogy ez visszaköszön majd a menüben." - mesélte Viki, aki egyik barátjával közösen főzött.
 
- "Mindig azt mondogattam, hogy akkor főzök, ha lesz kinek. Igaz, nincs párom, de az volt az újévi fogadalmam, hogy egyre több ételt megtanulok. Éppen ezért hétvégenként szoktam főzni a barátaimnak vagy a családnak" - tette hozzá a sportolónő.
 
Viki estéjén az ételek mellett a fő hangsúly a harcművészeteken volt. 

- "Úgy terveztem meg az estét, hogy amíg én a konyhába rohangálok és ételt melegítek, addig a többiek ne unatkozzanak. Így volt tai chi és szamuráj kard bemutató" - mondta Miló Viki.
 
- "Természetesen a társaság maga is ki akarta próbálni, hogy milyen a boksz. Nem kellett őket győzködni, az volt az első, hogy felhúzták a bokszkesztyűt" - mesélte a házigazda, aki azt is bevallotta, annyira koncentrált az este sikeressége miatt, hogy kicsit kívülállónak érezte magát, nem tudott ellazulni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.