Rövidke jégkorong meccsel lepte meg társait!

Hal a tortán: Kiki: Utálok vásárolni és főzni sem tudok!

Szerda este az Első Emelet egykori frontembere látta vendégül Miló Vikit, Tatár Csillát, Paudits Bélát és Takács Tamást a Hal a tortánban. Kiki egyáltalán nem szokott főzni, így kissé nehezen állt össze a menü.

Érdekes főzés után vidám este kerekedett! képgaléria

2009.03.11 13:45ma.hu

Az énekes a vacsora előtt jégre vitte a társaságot, hogy egy rövidke jégkorong meccsel hangolódjon a csapat a finomságokra. Kiki lányával, Csengével indul vásárolni. Az énekes azonban nem csak az alapanyagok beszerzésében szorul segítségre. 

- "Utálok vásárolni és főzni sem tudok." - vallotta be Kiki.
 
- "Éppen ezért a lányom segített nekem mindenben. Máshogy nem boldogultam volna a vacsorával. A legkomolyabb feladat, amit magamra mertem vállalni, az a krumpli pucolás volt és a tartár mártás bekeverése." - tette hozzá az énekes. Kiki a csapatot már a vacsora előtt meglepte. 

- "Egy korcsolya pályára hívtam a társaságot. Én 18-20 éve megszállottan jégkorongozom, így gondoltam, őket is megtanítom picit." - mesélte Kiki.
 
- "Mindenki meglepődött, de végül tetszett nekik a dolog." - mondta a vendéglátó, akinek otthonában több kis kedvenc is helyet kapott. 

- "A kutyák és a Szilárd nevű hörcsögünk annyira nem érdekes, mint az őzikénk. Három naposan találtuk és mostanra nagyon a szívünkhöz nőtt. Olyan, mint egy kutya, üdvözöl, ha hazaérek és oda jön, ha hívom. Ha nagyobb lesz, valószínűleg elkerül egy vadasparkba." - mesélte az Első Emelet egykori frontembere.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.