Inti zenész barátjával főzött!

Hal a tortán: Megharapta Brunner Márta orrát egy kutya!

A TNT egykori tagja az esélytelenek nyugalmával fogott neki három fogásos vacsorájának. Inti nem gyakorlott szakács, éppen ezért barátjával, Aczél Gergővel főzőcskézett kisebb-nagyobb sikerrel.

A TNT-s Intinél minden a nyárról szólt! képgaléria

2009.03.16 14:00ma.hu

A nem épp tökéletes ételekről egy kis zene vonta el a társaság figyelmét, majd közösen táncolt Brunner Márta, Kőbán Rita, Mészöly Kálmán és Koncz Gábor. Inti már a piacra is erősítéssel érkezett.
 
A zenész barátját, az egykori megasztáros Aczél Gergőt hívta segítségül. 

- "A legnehezebb a fekete bab krém elkészítése volt. Először főzni kellett, aztán pirítani, turmixolni és újra pirítani. Ha jól emlékszem, háromszor is oda égettem." - mondta Inti.
 
- "Nem nagyon tudok főzni, inkább enni szeretek. Én hús párti vagyok, igazi ragadozó." - tette hozzá a zenész.
 
Inti hawaii ingekkel fogadta a társaságot, hogy igazi tengerparti hangulatot varázsoljon a vacsoraasztalhoz costa ricát idézve.
 
-  "Jól fogadta a társaság a dolgot. Mészöly Kálmánra kicsit kicsi lett az ing, így elég viccesen nézett ki." - mesélte Inti. 

- "Csak pozitív emlékeim vannak az estéről és a társaságról is csak jókat tudok mondani. Az első estét a visszafogott duhajság jellemezte, de aztán bepótoltuk. A hét végén telefonszámot is cseréltünk, nagyon jól mulattunk és biztosan lesz még folytatás." - áradozott a zenész, aki zenekarával latinos hangulatot teremtett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.