Az olimpikon kajakozó még lóhátra is pattant!

Hal a tortán: Kőbán Rita húsmentes menüvel készült!

A Hal a tortán aktuális hetének harmadik estéjén Kőbán Rita látta vendégül a csapatot. Az olimpikon kajakozó vegetáriánusként húsmentes vacsorával készült.

A kajakozó vegetáriánusként húsmentes vacsorával készült! képgaléria

2009.03.18 14:00ma.hu

Az egészséges fogások mindenkit lenyűgöztek, sőt még lóhátra is pattant a társaság, ami Intinek igen nagy kihívás volt. Kőbán Rita nem bajlódik bevásárlással, tanyájára nővére hozza a bio alapanyagokat. 

- "Tizenkilenc éve lettem vegetáriánus különböző egészségügyi problémák miatt. Nekem nagyon bevált, egyáltalán nem hiányzik a hús." - mesélte a sportoló.
 
- "Rendszeresen főzök, de nem nagyon bonyolódom bele. Fél óránál több időt nem szoktam a szakácskodásnak szentelni."
- tette hozzá Kőbán Rita, aki szerda este többek között gombás lasagne-val, répalevessel és gombapörkölttel készült.
 
A vendégeket Rita egy kis pónival együtt fogadja, aki hátán hozza a welcome drinket. Az este rögtön lovaglással kezdődik.
 
- "Gábor legendásan jó lovas, így ő most csak a földről irányította a többieket. Márti és Károly egész jól boldogult, Intinek volt igazán nagy kihívás ez, mert ő még sosem ült lóháton." - emlékezett vissza Kőbán Rita.
 
- "Inti nagyon félt, de végül sikerült elengednie magát. Szerintem nagyon jó társaság gyűlt össze, minden este fantasztikus hangulat volt." - tette hozzá a sportolónő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.