Kacsa volt a házasság csődje?

Árulkodó fotók: Rossz viszony?! Tömeg előtt csókolózott Jennifer Lopez!

Meglepő - Miközben a bulvársajtó egyre többet cikkezik arról, vajon miért jár külön - és jegygyűrű nélkül - mostanában JLo és a férje, a páros meghökkentő dologra ragadtatta magát a nyilvánosság előtt.

Jennifer Lopez a tömeg közepén csókolózott férjével! képgaléria

2009.01.05 10:20ma.hu

Talán bizonyítani akarták, köztük ugyan semmi gond nincs? - Kéz a kézben jelent meg Jennifer Lopez és férje, Marc Anthony a minap a Puerto Ricói San Juan-ban, egy beiktatási ceremónián.

A páros között szemmel látható volt az egyetértés, viselték a jegygyűrűjüket és a tömegben egyszercsak egymás nyakába borulva csókolózni kezdtek!

Két héttel korábban sokan már a válásuk időpontját találgatták. A hírek szerint ugyanis a híres házaspár meglehetősen hidegen viselkedett egymással.

Nem együtt jelentek meg a rendezvényeken, és feltűnt az is, hogy egyikük sem hagyta ujján a karikagyűrűjét.

Marc Anthony állítólag nagyon szigorúan fogta meseszép feleségét, még azt sem vette jó néven, ha nélküle fotózzák egy partin.

Miközben ő többször is hölgyek körében szórakozott, italt küldött nekik és az asztalához invitálta őket...

Jennifer és Marc egyébként négy éve házasodtak össze, s fogadalmukat néhány hónapja - hirtelen ötlettől vezérelve - Las Vegasban, egy meghitt kis ceremónián is megismételték.

Két gyermekük van: az ikerpár, Emme és Max tavaly februárban látta meg a napvilágot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.