Csődbe jutott a házasság?

Képek - Szakítás szélén? JLo férje szigorúan fogja a sztárt, ő meg kalandozik

Szakítás szélén áll a latin díva és kedvese, állítja az egyik külföldi bulvárlap - A dolognak lehet némi alapja, a nemrég másodszor is házasodott JLo és férje ugyanis nem viseli a jegygyűrűjét, és külön járnak szórakozni...

Jennifer Lopez gyönyörű volt a premieren - De hol a jegygyűrűje? képgaléria

2008.12.18 10:00ma.hu

Csődközelbe került Jennifer Lopez és Marc Anthony házassága? A US magazine megírta: patthelyzet alakult ki az énekesnő és férje kapcsolatában!

A hír nem sokkal azután pattant ki, hogy JLo-t és Marc-ot többször is jegygyűrűjük nélkül látták, sőt, az énekesnő múlt héten egyedül - és mitagadás, nagyon szexisen - jelent meg a The Curious Case of Benjamin Button című film bemutatóján Los Angeles-ben.

Jennifer és Marc: vége a boldogságnak?

A kétgyermekes Lopez ujjáról a premieren is hiányzott a párjához tartozásának jelképe, a gyémánt gyűrű.

Az ismert páros négy éve kötötte össze hivatalosan is életét, s két hónapja meg is erősítették fogadalmukat! Furcsa most azt hallani, hogy régóta cívódnak egymással, melynek egyik fő oka Marc Anthony ellenőrizgető magatartása.

Szigorúan fogja Jennifer-t, nem mehet nélküle olyan nagyszabású rendezvényekre, mint például egy filmbemutató! Sőt, állítólag rossz néven veszi, ha Lopez nélküle fotózkodik vagy csak egyedül hagyja el a helyiséget.

Emellett azonban a hírek szerint ő maga titkos utakat is megejt! Egy, a US magazine-nak nyilatkozó forrás szerint Jennifer Lopez gyűrű nélküli megjelenése jelzés volt.

Napokkal korábban Marc Anthony-t is látták a New York-i Bungalow 8, majd a Las Vegas klubban, ahol ő is jegygyűrűje nélkül partizott...JLo párja állítólag három ismeretlen hölgynek is küldött italt, majd pedig az asztalához invitálta őket...

Egy klubban dolgozó szemtanú szerint Marc egyáltalán nem viselkedett tisztességesen - Az egyik nő térdére tette a kezét, a hölgyek később kissé durvának és otrombának nevezték...

Nem tudni, mi sül ki mindebből, mindenesetre megdöbbentő a változás ahhoz képest, hogy pár hete a páros még arról nyilatkozott: 10 hónapos ikreik után újabb ikerbabákat szeretnének...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.