Fényes nappal nyilvánosan szexelt a pár

Gyerekekkel teli játszótéren hancúroztak - de felnőtt módra

Több gyermekek is volt a játszótéren, amikor a páros fényes nappal egészen másfajta játékra kapott kedvet: a kisiskolások idejekorán kaptak ízelítőt a szexuális élet rejtelmeiből.

2015.03.24 18:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/tungphoto

A férfi egy teherautóban térdelve látták meg a rendőrök, aztán feltűnt, hogy két női láb lóg ki alóla a kocsi ajtaján - a helyzet félreérthetetlenül egyértelmű volt, nem a slusszkulcsot keresték az ülés alatt. A floridai Greenacresben üzekedő pár néhány perccel korábban még a játszótéren kezdett enyelegni egymással, egy közeli fa mellett izgatták egymást, ezután vonultak a teherautóba, ami továbbra se jelentett túlzott búvóhelyet a nyílt szexhez.

A rendőrséget a játszótéren lévő gyerekek szülei értesítették, akik hamarosan elkapták a 38 éves Shane Johnsont és 26 éves partnerét, Danielle Stagert. A rendőrök szerint amikor rajtakapták a párost, a nő megjegyezte: "Shane, megyünk a börtönbe". Az eset idején összesen négy, 8-10 év közötti gyermek játszott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.