Megpróbálta lebeszélni a tanút...

Lánya 16 éves exfiújával szexelt az anya, most börtön várhat rá

Miután a kamasz szakított a lánnyal, nem ért véget minden kapcsolat a családdal: a lány anyja viszonyt kezdett a tinédzserrel, majd amikor kiderült, megpróbálta lebeszélni a tanút a vallomásról.

2015.01.26 22:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Clare Bloomfield

Letartóztatták a San Diego-i Angel Williamset, aki három hónapon keresztül szexuális viszonyt folytatott egy 16 éves kamasszal. A 38 éves nő azután vetette ki a hálóját a fiúra, miután ő szakított Williams lányával - közölte a helyi rendőrség a sajtóval. A viszony talán tovább is folytatódott volna, ha a zsaruk nem kapnak egy fülest, ami miatt több hétig figyelték a nő otthonát, majd január 5-én egy 24 órás nyitvatartással működő fitneszterem parkolójában tartóztatták le a rajtakapott páros felnőtt tagját. Arra a rendőrök nem adtak választ, hogy pontosan hogyan jutott a tudomásukra a feltételezett kapcsolat.

Williamset viszont biztosan bíróság elé állítják, a vád ellene kiskorúval folytatott szexuális viszony, két rendbeli orális közösülés a kiskorúval, valamint amiatt is felelnie kell, mert megpróbálta a tanút lebeszélni a vallomástételről. A nyomozók előtt is megpróbálta letagadni a vádakat, most az óvadék kifizetése után szabadlábon védekezhet, de február 3-án a bíróság előtt kell kimagyaráznia magát - ami a jelek szerint nem lesz könnyű.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.