Mindenki másképp készül a vizsgáira

Birkával szexelt, mert "nagy volt rajta a nyomás"

Letartóztattak egy egyetemi hallgatót, aki saját bevallása szerint a vizsgák miatti stressz hatására döntött úgy, hogy egy pajtában keres magának alkalmi szexpartnert. Egy társa buktatta le.

2014.11.17 12:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/watiporn

Furcsa zajok érkeztek a közeli istállóból, ezért az egyetemi hallgató odament, hogy megnézze, mi történik - de arra a látványra igazán nem számított, ami fogadta. Egy diáktársát találta ott, félreérthetetlen szituációban, letolt nadrággal a birkák között. A 23 éves, meg nem nevezett fiatalról csak annyit hoztak nyilvánosságra, hogy a kaliforniai Állami Fresno Egyetemen tanul, és amikor a nyomozók megkérdezték, miért fajtalankodott egy állattal, azt felelte: sokat ivott az előző este egy buliban, és nagy volt rajta az iskolai stressz a vizsgák miatt, így vezette le.

Elmondása szerint eredetileg csak meg akart ütni néhány tehenet, de aztán nem talált egyet se, helyette meglátta a birkákat. "Végül is mindegy" - gondolta és változtatott a tervén, ám nemcsak az történt, hogy a tehenet birkákra cserélte, hanem verés helyett más módon engedte le a fáradtgőzt. A rajtakapáskor azt mondta a rendőröknek, hogy ez volt az első alkalm - számolt be a Daily Mirror. Az állatorvosok és a szakemberek mindenesetre most fokozottabban figyelik a gazdaságban élő állatokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.