Megfejelték a részeg autókázást

Letartóztatás után szexeltek egy jót a rendőrautóban

Nem érte be a páros egy egyszerű közlekedési szabálysértéssel, a bűnüket tovább fokozták, amikor a rendőrségi autóban szégyenkezés nélkül egymásnak estek.

2014.10.09 22:00ma.hu

Nem volt elég, hogy részegen autókáztak, még tetézték is a bajt egy újabb kihágással a letartóztatásuk után, így most 1,5 és 3 hónap börtönt kapott a wisconsini pár. A 33 éves Travis Husnik és 29 éves barátnője, Heather Basten már úton volt egy járőrautó hátsó ülésén az Oconto megyei börtönbe, mert a nő ittasan vezette az autóját, de az első üléseken helyet foglaló tisztek hirtelen arra lettek figyelmesek, hogy hátul a pár nem túl illedelmesen vár a sorsára.

Sőt, egymásnak estek és szexelni kezdtek, mire a sofőr rögtön lehúzódott az útról és kiparancsolta Husnikot a hátsó ülésről. Felszólította, hogy húzza fel a nadrágját, majd átültették őt az előttük haladó járőrkocsiba, hogy még véletlenül se jusson eszükbe folytatni, amit elkezdtek, és immár két autóban, egymástól elkülönítve hajtottak velük a rendőrök a börtönbe. A pár tagjait a rendbontás mellett már erkölcstelen, buja viselkedéssel is vádolták - számolt be az egyik helyi lap.

Az augusztus 3-i eset miatt a bíróság bő két hónap után, október 9-én hozott ítéletet, melynek indoklásában Jay Conley bíró leszögezte, hogy bár nem egy fiatal kölyök, ehhez hasonlóval még sosem találkozott. A férfinak a maximálisan kiszabható 90 napos börtönbüntetést rendelte el, a nő ügyét egy másik bíró tárgyalta, aki beérte 48 napnyi elzárás elrendelésével, emellett meg kell fizetniük a szabálysértési bírságot és a bírósági költségeket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.