Betörtek egy üres házba a kamaszok

Nem lopni akartak, csak szexelni

Gondjuk lehetett a megfelelő helyszín megtalálásával, ezért kényszerülhettek arra a fiatalok, hogy egy vadidegen, de épp nem lakott házban hódoljanak a test örömeinek.

2014.09.11 14:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/luigi diamanti (Képünk illusztráció!)

Aki volt valaha tiniként szerelmes, az bizonyára arra is emlékszik, hogy bizony ebben a korban nem mindig egyszerű megfelelő helyszínt találni, hogy az érzések testileg is kiteljesedjenek: vagy a szülők előtti szemérmesség, vagy akár a kifejezett tiltás az, ami lehetetlenné teszi az otthoni szexet. Hogy mi volt az akadály a két floridai fiatalnál, az a rendőrség jelentéséből nem derül ki, de valami nagyon komoly dolog lehetett, ha a 18 éves párocska még a lebukás veszélyét is vállalta egy kis pásztoróráért.

Allison Riddle és Evan Jones ráadásul meg sem kapták, amit szerettek volna, mert még szinte bele sem kezdtek a szexbe, amikor a rendőrség már fegyverrel tört rájuk. A fiatalokra a szomszéd hívta rá a zsarukat, aki látta a párost besurranni a házba, de tudta, hogy a tulajdonos mostanában Michiganben lakik, a bradentoni ház üresen állt. A felsorakozó rendőrök vezetője, a seriffhelyettes bekiabált a házba, hogy feltartott kézzel jöjjenek ki, mire Jones visszaszólt, hogy rendben, így lövöldözésre nem került sor.

A fiatalok bevallották, hogy semmit nem akartak ellopni a házból, csak azért voltak ott, hogy szexeljenek egyet. A pár a garázson keresztül jutott be a házba, a rendőrség gyanúja szerint a biztonsági kódot Jones egyik haverjától szerezték meg, aki a füvet szokta rendben tartani. Amikor felhívták a lakás tulajdonosát, érthető módon eléggé dühös lett és ragaszkodott ahhoz, hogy feljelentést tegyen a pár ellen, akiket így betöréses lopás vádjával letartóztatták. Később Jones 7500 dolláros óvadék ellenében kiszabadult, de Riddle még mindig őrizetben van - számolt be a Daily Mirrir.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.