Öregek otthona előtt maszturbált

Matraccal szexelt a parkolóban - bíróságon a perverz

Egyik kezében egy hordozható DVD-lejátszó volt, a másikban meg... nos, abban a nemi szervét szorongatta, miközben egy matraccal imitálta a szexet - ráadásul mindezt egy nyilvános parkolóban.

2014.08.26 07:32ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/John Kasawa

Bíróság elé vitték a férfit, akit azzal vádolnak, hogy egy matraccal szexelt. A brit Derryben zajló eljárást azután indították, hogy egy idősek otthonához tartozó parkolóban deréktól lefelé meztelenül találták meg az 52 éves Martin Gregory Collt, amint egy hordozható DVD-lejátszón pornót néz, közben pedig egy matracon párzó mozdulatokat imitált. A hajléktalan férfit szombaton a korai órákban fedezték fel, és már nem ez az első eset, hogy szexuális cselekedetért bíróság elé kerül, neve jól ismert a hatóságok előtt.

Coll épp a múlt héten kapott felfüggesztett börtönbüntetést, mert korábban ellopott három doboz jótékonysági adományt egy raktárból, ezért tartották szemmel őt, és észrevették, hogy besurran az öregek otthonának hátsó parkolójába - ott, ahol rendes körülmények közt csak a személyzet és az otthon lakói közlekednek. Mindez reggel 5 óra körül történt. A járőrök utánamentek, hogy ellenőrizzék, mit csinál, kisvártatva szex közben szokásos hangok ütötték meg a füleiket, és a kézi DVD-lejátszó hangja is egyre hangosabbá vált.

"Egy matracon feküdt meztelen alsótesttel, a nadrágját és a fehérneműjét a bokájáig letolta és szexet szimulált a matracon. Az öregek otthonának lakói már ébren voltak abban az időben, de nem akartak rendőrségi feljelentést tenni" - idézte a bíró a nyomozók jelentését a tárgyaláson. Azt is hangsúlyozta, hogy 72 alkalommal ítélték már el kisebb-nagyobb kihágáskért, köztük négyszer szexuális bűncselekményekért. Ezúttal is olcsón megúszta, négy hónapos börtönbüntetést kapott, de a végrehajtást két évre felfüggesztették - számolt be a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.