Börtönbe került a perverz nő

Kutyákkal fajtalankodott, aztán meg akarta mérgezni a gazdájukat

Letartóztattak egy nőt Amerikában, a gyanú szerint fajtalankodott két kutyával, majd a gazdájukat is meg akarta mérgezni, amikor a tulajdonos rajtakapta az ebbel.

2014.08.19 11:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/patrisyu

Azzal vádolják az 53 éves, új-mexikói Shari Knightot, hogy szexuálisan bántalmazta Spike-ot és Jake-et, a két kutyát, akik Knight lakótársának tulajdonában vannak. A kutyák a helyi, albuquerque-i híradások szerint kisebb sérüléseket szenvedtek, a lakótárs, Beverley Bradley kapta rajta a nőt fajtalankodás közben az egyik kutyával.

Lebukása után egy nappal állítólag meg akarta mérgezni a kutyák gazdáját és annak bátyját, mosogatószert és WC-tisztítót kevert alkoholba, azzal próbálta megitatni a testvérpárt. A lakótárs fivére, Jeffrey még randizott is Knighttal, míg ki nem derült, hogy a nő mit művelt a kutyákkal. "Nincsenek rá szavak. Teljes sokkban voltam. Egyszerűen nem értem" - mondta a két eb gazdája a 7 News című hírműsornak. A letartóztatott nő nemcsak azt az esetet nem tagadta, amikor Bradley rajtakapta, hanem beismerte, hogy már sokszor művelte ezt.

Knight előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást, 15 ezer dollár óvadék ellenében szabadulhat. A vád ellene állatkínzás, súlyos testi sértés és fenyegetés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.