Kevés tartotta a helyén a péniszét

Majdnem teljesen leharapta a nemes szerveit a kutyája

Millimétereken múlt, hogy nem veszítette el a férfiasságát egy apa, aki a lányát próbálta megvédeni a megvadult kutyájuktól: a kórházban kellett visszavarrni a félig leszakadt részeket.

2014.08.05 18:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Grant Cochrane

Majdnem odalett a nemiszerve egy 35 éves új-mexikói férfinak, amikor a kutyájuk rátámadt az apa 8 éves lányára. A 40 kilós pitbull-keverék csak három nappal korábban került a családhoz, eredetileg a férfi nagyapjáé volt, és az idős ember halála után megörökölte a négylábút.

"Amikor a helyszínre értünk, a súlyosan vérző férfi az ágyékát fogta" - mondta Simon Drobik, az albuquerque-i rendőrség szóvivője. "Tényleg szörnyű volt" - tette hozzá. A férfi lánya csak könnyebb sérüléseket szenvedett, amikor megfordítva az eredeti felállást neki kellett az apja segítségére sietni, a férfin azonban súlyos sebeket ejtett a megvadult kutya, és részlegesen levált a nemiszerve is, amit a kórház sebészei visszavarrtak, de csak később derül ki, hogy funkcionálisan mennyire sérült a "családi ékszer".

A kuya jelenleg állatmenhelyen van megfigyelés alatt, a családnak tíz napja van rá, hogy eldöntse, tesz-e vele egy újabb próbát vagy lemond róla, utóbbi esetben örökbefogadhatóvá válik valaki más számára. Az eset legironikusabb része a kutya neve: Stitches - vagyis "varratok".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.