Még véres volt a szája, mikor letartóztatták

Leharapta a szomszédja heréjét, mert hangos volt az X-Box

A pizsamájával együtt ragadta meg áldozata nemesebb részeit, és mintha csak egy darab szendvics volna, leharapta a péniszét és a heréjét - mert túl hangosan játszott az X-Boxszal.

2013.10.18 09:19ma.hu

Még mindig véres volt a szája, amikor letartóztatták: Jason Martin, akinek amúgy alig van foga, egész egyszerűen megragadta a szomszédja heréjét a pizsamáján keresztül és leharapta, mert idegesítette a hangos videójáték. Jason Martin akkor dühödött meg, amikor a szomszédja felől túlságosan hangosan hallatszottak az X-Box hangjai, de nem sikerült békés úton rendezni a kérdést. Az angol Doverben élő 41 éves férfi álítólag először megkérte a szomszédot, hogy halkítsa le a játékot, de röviddel később már hevesen vitáztak.

Fotó: freedigitalphotos.net

Aztán Martin, aki saját bevallása szerint "nem meleg vagy ilyesmi", megragadta a pizsmában álló áldozata péniszét és mintha csak egy szendvics volna, beleharapott. "Soha nem éreztem még olyan kínzó fájdalmat életemben, mint akkor" - mondta a meg nem nevezett szomszéd a bíróságon. Szerencséje volt, mert még időben sikerült eljutnia a kórházba és az orvosok vissza tudták varrni a családi ékszert a heréjével együtt, ami szintén Martin fogainak esett áldozatul.

Bántalmazójának viszont bőven lesz ideje gondolkozni azon, mit tett, mert a bíróság a csütörtöki ítélethirdetésen 7 év börtönnel "jutalmazta" brutális tettét, a szándékos testi sértés miatt. "A gondolat, hogy egy férfi pénisze legyen a számban... hát ez egyáltalán nem vall rám. Egymillió év alatt se tettem volna ilyet" - mondta az utolsó szó jogán az egygyermekes apa, annak alátámasztásaképp, hogy nem meleg, de a hirtelen felindulásból elkövetett cselekedeten ez már nem sokat változtat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.