Benyúlt a rácson

Tigristámadás - majdnem leharapta

Gondozójára támadt egy tigris helyi idő szerint szombaton az Egyesült Államokban, az oklahomai Wynnewood településen.

2013.10.07 04:32MTI

Joe Schreibvogel, az állatkert tulajdonosa elmondta: a gondozó a szabályt megszegve benyúlt a rácson keresztül a tigrishez, és mivel puha, vastag dzsekiben volt, nem tudta gyorsan kirántani a kezét. A ragadozó elkapta, és súlyosan megsebezte a nő bal karját.

A fiatal nőt helikopterrel szállították kórházba Oklahoma Citybe, és a végtagot többórás műtéttel sikerült megmenteni.

Az érintett oklahomai állatkert korábban már többször gondoskodott negatív szalagcímekről. 2009-2010-ben vizsgálat folyt az állatparkban, miután 13 hónapon belül 23 tigriskölyök pusztult el. Előtte azzal váltott ki felháborodást az intézmény, hogy borsos díj ellenében engedte, hogy gyerekek vadállatok kicsinyeivel játsszanak, és több kis látogatót megkarmoltak az állatok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.