Tigrisekkel táncolók

Leterítette két vadállat Dukai Reginát - KÉPEK!

A szexi modellből lemezlovassá vált Metzker Viktória is az ilyesmire bukik.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2013.09.18 15:53ma.hu
Dukai Regina Facebook-oldalán megosztott Vivien Borzi Photography kép

A szexis hangú modell és énekesnő, Dukai Regina majdhogynem elsőként dögönyözte meg az abonyi állatkert két, simogatható kistigrisét, sőt, ezekről "hivatalos" fotók is készültek Vivien Borzi Photography által.

Ám nem ő az egyetlen szépség, akit a nagymacska-kölykök felcsigáztak: a "Címlaplány" versenyben felfedezett, jelenleg lemezlovasként tevékenykedő Metzker Viktóriának is nagy vágya teljesült, mikor elindult a tigrissimogatóba.

Bár a két kis hím egyelőre 3 hónapos, így apró fogaikkal és tűhegyes karmaikkal még csak gyurmázzák a nyers húst, ám egy éven belül félelmetes ragadozóvá cseperednek, tehát aki teheti, még idén keresse fel az állatkertet.

"Irány Abony...hamarosan hozok fotókat, ha minden szerencsésen alakul, egyik nagy vágyam teljesül ma:)" - írta Facebook-oldalán Dj Metzker Viktória


Itt is a kép!

Fotó: Metzker Viktória Facebook-oldal


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.