Legalább hárman támadtak idős gazdájukra

Saját tigrisei marcangolták halálra a gondozót

Saját tigrisei téptek szét etetés közben kedden egy 72 éves férfit az észak-olaszországi Pinerolóban, egy Torinóhoz közeli bezárt állatkertben.

2013.07.03 13:00MTI
Fotó: freedigitalphotos.net

A férfi szétmarcangolásában a kilenc tigris közül legalább három vett részt, de a végzetes harapás a Samir nevű ragadozótól származott, amely már korábban is megsebesítette a gazdáját. A két bottal járó feleségnek sikerült visszazárnia a ketrecbe a vadállatokat és értesítenie a hatóságokat, mindez azonban elég sok idejébe került.

A nagymacskák valaha a házaspár villájának kertjében éltek, később azonban egy közeli vadasparkba kerültek. A Martinat nevű vadaspark a ráfizetés miatt már három éve bezárt, de a tigriseknek - és velük együtt egy öreg leopárdnak - azóta sem találtak megfelelő elhelyezést, ezért a pár továbbra is etette őket.

A megoldatlan tigriskérdést súlyosbította, hogy az állatok nem voltak sterilizálva, így egy éve öt kölyökkel gyarapodott az állomány.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.