Kifigyelte a perverz tolvajt a biztonsági kamera

Próbababával akart szexelni, miután betört a ruházati boltba

Először csak ruhákat akart lopni, de aztán meglátta a formás próbababát, így változott a terv a tolvaj számára: úgy döntött, két legyet üt egy csapásra, és megpróbálta elcsábítani a műanyag manökent.

2014.02.03 08:24ma.hu
Fotó: YouTube

Az éj leple alatt osont be a tolvaj a dél-brazil Jaragua egyik bevásárlóközpontjába, a betörés után viszont a biztonsági őrök nemcsak azt látták, amire ilyenkor általában számítani lehet. A tolvaj az első két percben még a "szokásos" tevékenységeket végezte - a falon átmászva ereszkedett le a folyosóra, aztán elkezdte összeszedegetni a különféle ruhadarabokat -, de aztán hirtelen máshoz támadt kedve.

Talált egy fej nélküli próbababát, amire azonnal rágerjedt, ezért a fal mellé cipelte, és ott elkezdte izgatni, csókolgatta a bábu mellét, miközben letolt nadrággal készült a szexre. A pólója eközben a fején lógott, mint egy fátyol, aztán a kielégítő aktus után felhúzta a nadrágját és elsétált a helyszínről.

Később visszatért a boltba, a biztonsági őrök ekkor felismerték őt és letartóztatták. A rendőrség szerint a ruhákat azért lopta el, hogy kábítószert tudjon venni az értük kapott pénzen. A bevásárlóközpont vezetője, Ricardo Carvalho a Folha De Jaragua című helyi lapnak az esetről csak annyit mondott: "furcsa".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.