Veszélyes mutatvány az autóban

Videó - Útközben szexeltek, filmre vették őket

Veszélyes kalandra vállalkozott egy pár, nemcsak magukra, de a többi autósra nézve is, igaz, vélhetően ezzel többszörösére fokozták az amúgy is izgalmas utazást: az autópályán száguldva szeretkeztek.

2013.09.24 11:03ma.hu

Igen bátor tettre vall annak a sofőrnek a mutatványa, no meg főleg a partneréé, akik egy chicagói forgalmas autópályán hódoltak a test gyönyöreinek. Élvezetüket az sem befolyásolta, hogy a mellettük elhaladó autóból videóra vették őket, a nő még bele is mosolygott a kamerába, igaz, a férfi egy kissé mintha zavarba jött volna a "forgatástól".

Azt nem tudni, hogy a pár valóban pár volt-e vagy egy futó ismeretség fajult el, mint ahogy arról sem szólnak a helyi beszámolók, hogy a rendőrség azonosította-e a közveszélyes kalandorokat és megbüntette-e őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.