Toronyórában, várfalon, telefonfülkében...

Szex nyilvánosan: mitől olyan izgató?

Egy várfal egyik bástyáján csípett el egy szemfüles turista egy begerjedt szerelmespárt, akiket nem zavart, hogy bárki észreveheti őket. De nem ez az egyetlen rosszul megtalált rejtekhely.

2013.08.09 15:27ma.hu

Videóra vettek egy felhevült párocskát az angliai Newcastle várfalának egyik bástyáján, miközben ők meg voltak győződve róla, hogy senki sem láthatja őket. Az utca embere elől valóban rejtve voltak, ám hiába nézett körbe többször is a férfi az aktus megkezdése előtt, nem tűnt fel neki, hogy néhány méterrel odébb egy irodaház áll, ahonnan tökéletes rálátás nyílt a szeretkező párra. A róluk készült videó a rövidsége ellenére néhány nap alatt slágerré vált az interneten.

De nem ez az egyetlen olyan eset, amikor egy magáról megfeledkezett pár azt hitte, kellő távolban vannak mindenkitől, és a "ha én nem látok senkit, ők sem látnak engem" elv alapján szinte kirakatban kezdtek szexelni. Nem sokkal korábban egy ausztrál páros borzolta fel a kedélyeket, akik Sydneyben, a Grace Brothers épületének 105 éves óratornyában vetkőztek meztelenre és ott hódoltak a test örömeinek, de ők amatőröknek számítanak ahhoz a pároshoz képest, akik annyira nem törődtek a külvilággal, hogy az utcán fényes nappal egy üvegfalú telefonfülkében vágtak bele az orális szexbe.

2009 áprilisában a windsori kastély gyepén - a királynő területén! - kaptak rajta egy egymásba feledkezett párt, de ha azt gondolják, hogy nagy merészségre volt szükség ehhez a pimasz tetthez, tévednek. Bátorságra inkább annak a norvég párnak volt szüksége, akiket az egyik autósztrádán fogták el, de nem a szex tűnt fel először a rendőröknek, hanem hogy a 100 kilométer per órás szakaszon 133-mal száguldottak - minden bizonnyal a sofőr kissé elfeledkezett a sebességkorlátról az élvezetek közepette. És bármennyire furcsa, nem orálisan adtak az örömöknek, a nő a férfi ölében ült a fékevesztett kaland közben.


A biztonsági kamera fülelte le azt a 29 éves nőt és 17 éves partnerét, akik egy villamosmegállóban estek egymásnak, és bár a közlekedési vállalat alkalmazottja felszólította őket, hogy hagyják abba és öltözzenek fel, a párocska zavartalanul folytatta az aktust - írja a Daily Mirror. Ott a rendőröknek kellett közbelépniük, és a pár a bíróságon kötött ki. Apropó, ha már bíróság, ott sincs hiány a szexből, legalábbis Oklahomában, ahol Donald Thompsont azért függesztették fel négy évre, mert miközben épp elnökölt egy tárgyaláson, péniszpumpát használt. Vagy túl unalmas volt az ügy, vagy ellenkezőleg: nagyon felizgathatta a jog tudóját.

Aztán olyan is akad, aki az isteni áhítat közepette kívánta meg a testi gyönyöröket, nem is teketóriáztak sokat, a templom gyóntatófülkéjében szexelt az olasz pár Cesenában, de az elfojtott nyögések elárulták őket. A bujkálással még ennyit se törődtek azok a szerelmesek, akik egy rendőrautó motorháztetejét szemelték ki nászágyuknak - elmondásuk szerint nem tűnt fel nekik, hogy a parkoló járműben két járőr is bent ül és egy-egy fánk mellől nézi a 3D-s szórakoztató műsort.

Nemcsak az autó alkalmas jármű a szexhez: hitték volna, hogy először csaknem egy évszázaddal ezelőtt, 1916-ban jegyeztek fel repülő pilótafülkéjében lezajlott szexuális aktust? A "miért tette?" kérdésre azonban sem a pilóta, sem a szeretője nem tudott már válaszolni: a gyönyör egy óriási zuhanással ért véget, mindketten meghaltak. A magasság vonzotta azt a párt is, akik egy daru tetejére másztak fel fényes nappal Floridában, szerencsére a szerkezet a férfi apjáé volt, így megúszták egy figyelmeztetéssel, mert végeredményben nem közterületen voltak - ahogy vesszük.

Kedvelt helyszín még a zárás után a bankfiók, az iskola - előbbiben néhány szemfüles, okostelefonnal videózó diák, utóbbiban a biztonsági kamerák árulkodtak a szexről, ráadásul a tanár nős volt és a rendszeres felvételek egyikén sem a feleségével szerepelt.

És Önnek, kedves Olvasónk, volt már hasonlóan izgalmas és extrém kalandban része?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.