Elvesztették a kulcsot a szerelmesek

Lebilincselő volt a leszbiszex, tűzoltók vetettek véget neki

Túl jól sikerült a szex, de a végére muszáj volt közönséget is hívnia a felajzott párnak, mert kiderült, hogy a nagy hancúrozás közben valahogyan nyoma veszett a bilincs kulcsának.

2013.07.17 15:41ma.hu

Kínos fordulatot vett a percekkel előtte még felhevült erotikus kaland egy brit leszbikus pár számára, amikor rájöttek, hogy az erotikus kellékként használt bilincs kulcsa szőrén-szálán eltűnt. A nők eleinte még kísérleteztek azzal, hogy az aprócska eszközt megtalálják, de végül feladták és szégyenkezve elmasíroztak a halifaxi tűzoltóságra és egyikőjük pironkodva emelte fel a két kezét, amelyen ott himbálózott a kinyithatatlan bilincs.

"Mi nagyon mulatságosnak találtuk a helyzetet, de a lányok meglehetősen zavarban voltak" - mondta Paul Gyde, aki épp szolgálatban volt hajnali fél 2-kor. "A bilincs igazinak tűnt, és nem volt kétséges, hogy milyen célt szolgált, de örülünk, hogy tudtunk rajtuk segíteni" - tette hozzá a parancsnok. Abban viszont ő is és társai is biztosak, hogy a két 20 év körüli nő másfajta játékszerrel dobja fel a szexuális életét - jegyezte meg a Metro című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.