Magánpartit tartottak a strandfürdőben

Medencébe bilincselték az éjszakás biztonsági őrt

Egy teljes éjszakát volt kénytelen a medence sekélyebb végén, félig a vízben állva tölteni egy éjszakai biztonsági őr, miután néhányan úgy döntöttek, engedély nélküli bulit tartanak a strandon.

2013.07.08 16:33ma.hu

Amikor az egyik madridi strandfürdő biztonsági őre átvette az éjszakai szolgálatot, senki nem szólt neki arról, hogy egy csapat privát partit tart benn záróra után, és hamarosan ki is derült, hogy a 15 mulatozó nem egészen legálisan tartózkodik a területen. Alberto Morez ezért felszólította őket a távozásra, csakhogy nekik eszük ágában sem volt egy biztonsági őr miatt félbeszakítani a mulatozást.

Megfogták hát Morezt és behajították a medencébe, majd hozzábilincselték az egyik létrához. Mintegy öt órával később, mikor már erősen pirkadt, egy járókelő hallotta meg a segélykiáltásait, ő értesítette a rendőrséget - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap. A medencés buli "szervezőiről" nincs hír.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.