Magánokirat-hamisítás miatt körözték

Lebilincselő randi: elfogták a húsz éves nőt

Randevúról rendőrségre került egy 20 éves tótvázsonyi nő, akit a Veszprémi Rendőrkapitányság magánokirat-hamisítás bűncselekmény elkövetése miatt körözött.

2012.05.24 16:05ma.hu

Május 22-én délután a hölgy éppen a veszprémi Völgy-híd alatti járdán sétált újdonsült férfiismerősével, amikor egy ellenőrzés során a járőrök igazoltatták. Mivel semmilyen személyazonosságának megállapítására alkalmas okmánnyal nem rendelkezett, adatainak megállapítása céljából előállították a rendőrkapitányságra. Az adatok ellenőrzése során derült fény arra, hogy a fiatal nőt okirathamisítás miatt keresi a rendőrség, így a peches hölgy a légyott helyett a kapitányságon töltötte a napot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.