Bizonyítási eljárás

Képek: visszatértek a tetthelyre a kegyetlen soproni gyilkosok

Rendőrök kísérték a gyanúsítottakat az Anger réti lövészklubban 2012. április 17-én történt kettős gyilkosság helyszíni bizonyítási eljárása során, Sopronban.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2012.05.24 13:54MTI
Kattintson a képre! >>> Fotó: MTI

T. Attila és V. Roland elsőrendű gyanúsítottak - akik ellen lopás, betörés és bolti fegyveres rablás miatt is folyik eljárás - azért akartak fegyvert szerezni, hogy azzal más bűncselekményeket kövessenek el.
   
Április 17-én este ezért mentek a soproni Anger réten lévő lövészklubba, amelynek V. Roland a tagja volt. Több tárat is kilőttek a céllapokra, míg M. Tamás kintről figyelte a klubot. Ahogy eltervezték, T. Attila a lőgyakorlat közben hirtelen megfordulva fejen, arcon és nyakon lőtte a sporttelep 53 éves elnökét, majd egy "kivégzésszerű lövést" adott le rá.
   
A két fiatalember megpróbálta elrejteni a holttestet, illetve értékek, fegyverek után kutatott a helyiségekben. Ekkor lépett be a klubba B. Ervin; a 43 éves soproni férfi lőszereket hozott. Mivel nem látta a lőtér vezetőjét, számon kérte a fiatalokat, ezért T. Attila több lövést leadva megsebesítette a férfit. Ezután V. Roland féltérdre ereszkedve több lövést is leadott a már vérző, menekülő férfira; az összeesett, ekkor T. Attila odalépett a földön fekvő emberhez, és egyetlen lövéssel megölte. A lövészklub elnökét összesen négy, ismerősét pedig három halálos lövés érte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.