Életveszélyes állapotban találtak a férfire

Újabb tűzoltótiszt tűnt el Hevesben

A hatvani tűzoltóparancsnok-helyettes után a gyöngyösi tűzoltóparancsnok is eltűnt; utóbbit életveszélyes állapotban Gyöngyöstarján határában találták meg.

2012.05.24 15:18MTI

Soltész Bálint az ügy kapcsán annyit mondott, a rendőrségen kedden jelentették be egy 45 éves gyöngyöstarjáni férfi eltűnését, akit még aznap este megtalálták a község határában.
   
A férfi orvosi ellátásra szorult, ezért a rendőrök kihívták a mentőket - közölte a referens.
   
A heol.hu úgy tudja, a rendőrségnek azt követően jelentették be Tóth József eltűnését, hogy nem érkezett meg a keddi állománygyűlésre.
   
A férfit, aki valószínűleg öngyilkosságot kísérelt meg, életveszélyes állapotban találták meg a rendőrök Gyöngyöstarján határában, a sérültet mentőhelikopterrel szállították kórházba - értesült a heol.hu.
   
Heves megyében ezt megelőzően Futó János, a hatvani tűzoltóság parancsnok-helyettese március 20-án délelőtt, szolgálati ideje alatt távozott a hatvani tűzoltóság épületéből; kisétált az állománygyűlésről és azóta sem adott magáról életjelet sem a családjának, sem munkáltatójának.
   
A korábbi tervek szerint Futó Jánost a januárban életbe lépett katasztrófavédelmi törvény értelmében történt átszervezés alapján parancsnoknak nevezték volna ki, ám mivel március vége óta szolgálati feladatait nem látja el, a kinevezéséről felettesei nem hozhattak döntést.
   
A legutolsó hírek szerint az alezredes eltűnése napján autóbusszal Budapestre utazott, de azóta senki nem látta. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az alezredest a hatvani rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében keresi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.