Emberölés miatt indult nyomozás

Megtalálták az eltűnt lajosmizsei nő holttestét

Emberölés miatt indult nyomozás egy Lajosmizsén eltűnt nő holttestének megtalálása után, mert az orvosi vizsgálat szerint nem zárható ki az, hogy a nőt meggyilkolták -.

2012.05.24 09:14MTI

Nyíkos Tamás főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön közölte az MTI-vel: a rendőrség május 18. óta közigazgatási hatósági eljárás keretében kereste a 64 éves eltűnt nőt, és szerdán holtan találták meg lakásának közelében egy vízzel teli aknában.



A rendőrség emberölés gyanúja miatt indított nyomozást, mert az első orvosi vizsgálat szerint nem zárható ki az idegenkezűség - tette hozzá a szóvivő.

A tanúk kihallgatása és a helyszínen talált nyomok értékelése folyik, részletes tájékoztatást későbbre ígértek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.