A volán mögé húzta a holttestet

Halott kollégájára kente volna a balesetet a részeg rendőr

Részegen okozott balesetet egy rendőr, a balesetben társa életét vesztette. Az ittas tiszt azonban ahhoz eléggé észnél volt, hogy megpróbálja elterelni magáról a gyanút.

2012.05.22 15:29ma.hu

Életét vesztette egy rendőr abban a közlekedési balesetben, amelyet társa okozott részegen Romániában. Az ittas sofőr ahhoz azért észnél volt, hogy rádöbbenjen: ebből még nagy gondjai lehetnek, ha megérkeznek a helyszínelők, így gyorsan áthúzta a holttestet a vezetőülésbe, majd a kiékező nyomozóknak azt mondta: a halott rendőr vezette az autót.

Meséje azonban gyorsan megdőlt, mert a nyomok rögzítésekor nem volt kétséges, hogy a halott sérülései és az autó belsejében található nyomok egyáltalán nincsenek egymással összhangban. A rendőrségi szóvivő elmondása szerint a 45 éves elkövető vérében a megengedett alkoholszint háromszorosát mérték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.