Üres lakást keresett a felizgult pár

Azért törtek be, mert szexelni akartak

A tulajdonos épp nem volt otthon, ezért ideális szerelmi fészeknek tűnt a lakása a vágyakozó pár számára, de boldogságuk mégsem teljesedhetett be: hazatért a házigazda.

2013.07.02 15:12ma.hu

Nagyon izgatónak találták egymást, ezért haladéktalanul szexelni akart egy dél-tiroli páros, de nem részletezett okokból nem pazarolták arra az időt, hogy egyikük otthonába eljussanak - talán nem bírták volna ki már addig. Akármi is állt a háttérben, úgy gondolták, a legjobb lesz, ha az első útjukba akadó üres apartmanba betörnek és ott hódolnak a testi örömöknek.

Csakhogy időközben hazaérkezett a lakás tulajdonosa, aki azt hitte, rablók járnak a házában és azonnal hívta a rendőrséget, miközben úgy ejtette rabul a begerjedt szeretőket, hogy összeszedte a ruhájukat és meztelenül nem tudtak elmenekülni. "A férfiban legalább volt annyi udvariasság, hogy bocsánatot kérjen tőlem" - jegyezte meg később a 64 éves Marianne Müller Bolzano.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.