Tragédiába fulladt a perverz játék

Mindketten belehaltak a szexbe: az egyik véletlenül, a másik bűntudatból

Holtan találtak rá egy olasz párra, ráadásul egyikőjükön sem volt ruha, a rendőrség azonban úgy véli, nem szándékos emberölés történt, csak rosszul sült el az utolsó hancúrozás.

2013.06.26 17:13ma.hu

A bolognai rendőrség szerint tragikus baleset történt, nem szándékos gyilkosság, miután felfedezték a 45 éves Marinella Odorici és 63 éves szeretője, Carmello Bonura holttestét, mindketten anyaszült meztelenül voltak. A nyomozás adatai szerint a páros egy kis fojtogatással szerette volna izgalmasabbá tenni a szexuális hancúrt, ám a játék rosszul sült el és Maria megfulladt. Amikor Carmello rájött, mit tett, a lelkifurdalástól gyötörve agyonszúrta magát.

"Ez egy rettentő furcsa eset, és talán soha nem fogjuk tudni a teljes igazságot" - mondta el a rendőrség szóvivője. Azt nem részletezték, hogy miért zárták ki a szándékos, előre eltervezett gyilkosságot és öngyilkosságot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.