Mostanában már nem elég lelkesek a nők

Szívrohamot akar kapni szex közben - százmilliót fizet érte!

Több mint százmillió forintnak megfelelő összeget ajánlott fel egy kissé öregecske, ám még mindig virgonc nőcsábász annak a nőnek, aki olyan szexben részesíti, amitől szívrohamot kap.

2013.05.07 14:18ma.hu

Boldogan akarja itt hagyni az árnyékvilágot egy 83 éves férfi, aki világéletében nagy rajongója volt a nőknek, márpedig mi más lehetne a legboldogabb vég egy szexéhes férfiember számára, mint belehalni egy fergeteges szeretkezésbe? Csakhogy nagy bánatára az utóbbi időben a nők valahogy nem igazán nyújtják neki azt az élményt, amit ő szeretne, sőt, kifejezetten unatkozni szokott az ágyban.

A zsidó származású Rolf Eden, aki a holokauszt elől a háború alatt Palesztinába menekült, majd részt vett az első arab-izraeli háborúban, jó pár évvel ezelőtt visszatért Németországba és ott egy szórakozóhelyet nyitott, ami igen jól hozott a konyhára. Ráadásul hölgyekben sincs hiány, mint mondja, csak épp egyik sem tölti be maradéktalanul azt a szerepet, amit ő elvárna tőlük.

Fotó: freedigitalphotos.net


"Egy rakás nagyon szexi hölggyel találkozom, de amikor kényeztetésre vágyom, valahogy egyikük sem adja meg igazán, amit kellene. Azt hiszem, attól félnek, hogy nem bírnám a menetet. Én viszont szeretem, ha van szenvedély is a szerelmi életemben" - idézte a férfit az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Épp ezért az az ötlete támadt, hátha ez ösztönzőleg fog hatni a nőkre és lelkesebbek lesznek, hogy felajánl egy igen tekintélyes, forintban kifejezve úgy 100 millió körüli összeget annak a nőnek, aki olyan szintre fokozza a szenvedélyét, hogy ott helyben szívrohamot kap és meghal. "A világ legszebb halálát akarom halni" - tette még hozzá.

Eden úr könyvelői máris fogadásokat kezdtek kötni, hogy vajon ki tudja-e ütni valaki a nyeregből a gáláns milliomos 30 éves barátnőjét, Brigittét, akire igazán senki nem mondhatja, hogy konzervatív lenne: sosem volt ellenére, amikor Rolf bácsi felvitt a lakásba egy-egy alkalmi szeretőt. Az idős playboy ugyanakkor azt nem részletezte, hogy hogyan oldja meg a halála utáni jutalmazást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.