Kis híján belehalt a közösségi oldal híreibe

Szívrohamot kapott a Facebooktól, eltiltották a tinit

Hajszál híján az életébe került egy 14 éves lánynak, hogy a Facebookot olvasgatta, pontosabban ott szembesült olyan hírekkel, amelyek túlságosan felzaklatták a lelki békéjét.

2013.01.23 11:29ma.hu

Eltiltottak az orvosok egy 14 éves tinilányt a facebookozástól, miután szívrohamot kapott és újra kellett őt éleszteni a kórházban. A kis híján végzetessé váló tragédia akkor következett be, amikor Vesna Pesic szembesült a saját profillapján azzal, mit gondolnak róla az osztálytársai és hogyan gúnyolódnak a kancsalságán. A szerbiai lányt annyira megviselték a bejegyzések, hogy klinikai halottnak nyilvánították, mielőtt a mentősök és a valjevói kórház orvosai közös erőfeszítések árán vissza tudták hozni őt az életbe.

"A tizenéves lányok rettenetesen kegyetlenek tudnak lenni, ezért az orvosok figyelmeztették Vesnát, hogy kerülje a stresszt, amit a Facebook okozhat neki" - idézte a család egyik barátját az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.