Szívrohamot kapott a fájdalomtól

Halálra szorította a szomszédja heréjét

A heves esőzésből visszamaradt víz miatt szólalkozott össze két szomszéd, a vitának csak az vetett véget, amikor egyikük holtan esett össze.

2012.10.04 17:29ma.hu

Gyilkosság vádjával került a rendőrség elé Omkar Pawart, bár ő maga nemhogy nem így tervezte, de eleinte nem is igen hitte, hogy szomszédját megölte. Az indiai Kalwában élő férfi és 20 éves szomszédja között akkor tört ki a vita, amikor egy heves esőzés után a későbbi áldozat a házát elöntő vizet elkezdte kisöpörni, Pawar pedig azt állítja, ezzel eláztatta az ő házát.

Ingerült vita alakult ki közöttük, majd a szópárbaj közepette a felbőszült szomszéd elkapta Gangaram Gadge heréjét és teljes erejéből megszorította. Amikor a fiatal férfi a földre zuhant, a támadó azt hitte, szomszédja csak elájult, de a vizsgálatok szerint olyan sokkot kapott és akkora fájdalmat kellett kiállnia, hogy szívrohamot kapott és az végzett vele.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.