A koporsójában tért magához a tetszhalott

Saját temetésén halt meg szívrohamban a sokkolt nő

A gyászoló rokonok imádságai közepette éledt fel a ravatalon egy tévesen halottnak nyilvánított orosz nő, ami annyira sokkolta őt, hogy percekkel később szívrohamot kapott - és tényleg meghalt.

2011.06.28 08:29ma.hu

Sokkot kapott és percekkel a "feltámadása" után másodszor is meghalt az az orosz nő, akit épp temetni készültek a rokonai - ezúttal tényleg eltávozott közülük. A férj most vizsgálatot követel a kórháztól, ahol tévesen halottnak nyilvánították az asszonyt.

Az oroszországi Kazanban élt Fagilyu Mukhametzyanovot már felravatalozták és a rokonok épp a lelki üdvéért mormoltak imákat, amikor ő váratlanul magához tért tetszhalott állapotából.

Fagilyu Mukhametzyanov a férjével, Fagilivel (Fotó: Daily Mail)


A jelenlévők döbbenetét el lehet képzelni, ám mindaz semmi volt ahhoz képest, amikor a 49 éves asszony rádöbbent: épp őt készülnek eltemetni, mert halottnak hiszik. Sikoltozni kezdett, valóságos sokkot kapott a felismeréstől, ám annyira megviselte szervezetét a hirtelen támadt stressz, hogy pillanatokkal később a mellkasához kapott, és mire a kórházba értek vele, szívrohamban másodszor is - ezúttal valóban - meghalt.

"A szeme remegett, és mi azonnal rohantunk vele vissza a kórházba, de már csak 12 percig élt az újbóli halála előtt" - magyarázta a feldúlt férj. "Rettenetesen dühös vagyok, és válaszokat akarok! Nem volt halott, amikor azt mondták, és meg lehetett volna menteni őt!" - panaszkodott az 51 éves Fagili Mukhametzyanov.

A kórház szóvivője, Minsalih Sahapov megerősítette, hogy mindenképp vizsgálatot indítanak az ügyben.

Fagilyu holtteste helyi szokás szerint szőnyegbe csavarva, a második halála után (Fotó: Daily Mail)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.