Megtagadta a szexet, ezért vágta le a heréit

Kiherélte a partnerét, mert fájt a feje

Van az úgy, hogy az embernek nincs kedve a szexhez, és inkább fejfájásra hivatkozik, igaz, ez egyrészt a nők privilégiuma, másrészt meg emiatt ritkán szokás kiherélni a partnert.

2013.05.30 07:29ma.hu

Nem viselte túl jól a visszautasítást az indiai Haridzsan Harvani, amikor egy kis légyottra készült a homoszexuális partnerével, ám Gurmi Verma azzal hárította el a közeledést, hogy rettenetesen fáj a feje. Sértettségét elrejtve kiszaladt a konyhába, azt hazudva a 30 éves párjának, hogy hoz egy szem aszpirint, helyette azonban néhány perc múlva egy méretes késsel tért vissza és mire Verma felfoghatta volna, mi történik, már le is nyisszantotta a heréit - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

A szerencsétlenül járt áldozat kiabálására a szomszédok figyeltek fel, ők hívták a rendőrséget. Verma kórházba került, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy a 38 éves támadója milyen büntetésre számíthat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.