Feldühödött a visszautasítás miatt a nő

Megskalpolta a barátja péniszét, mert nem volt kedve szexelni

Rátört a vágy a 19 éves nőre, ám párjának aznap este valahogy nem akaródzott szexelni és minduntalan visszautasította a felajzott szerelmét. A nő erre megdühödött és megharapta a pénisze végét.

2013.05.21 11:29ma.hu

Ha tudta volna előre Jeffrey Wilkinson, hogy mennyire felbőszíti barátnőjét a visszautasítás, bizonyára szívélyesebben engedte volna, hogy a szájába vegye a péniszét. Ám a 24 éves fiatalembernek aznap semmi kedve nem volt a hancúrozáshoz, és kedvese kitartó próbálkozásait rendre elutasította. A 19 éves Krystle Harrison ezen annyira begurult, hogy mérgében elkapta a legnemesebb szervét és beleharapott.

"Az áldozat többször is közölte az alperessel, hogy nem szeretne részt venni. Ekkor az alperes megragadta az áldozatot és megharapta a péniszét" - idézte a Metro című brit lap a vádirat egyik részletét. A jelentés szerint ezt követően a floridai Bradentonban élő páros - akiknek egy közös fiuk is van - a ház előtt folytatta az összecsapást, a nő a menekülő Jeffrey után futott, megpofozta őt és szemen köpte.

A történet legmeglepőbb fordulata azonban csak ezután következett: péniszét ért harapás és a mellkasán lévő karmolások ellenére a férfi sem orvoshoz nem volt hajlandó menni, sem pedig nem akarta feljelenteni a nőt, aki ellen végül hivatalból indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.